3 modna saveta koja možda treba da zaboravite!colorful-flower-style-Women-Plus-Size-Dresses

3 modna saveta koja možda treba da zaboravite! Svi tražimo i čitamo modne savete o raznim stvarima..  Koja boja nam najbolje pristaje uz .. boju kose? Kakve cipele idu uz crnu haljinu? Šta ne treba da nosim ako imam velike grudi? … Puno je saveta i nekih se svesno ili nesvesno pridržavamo.

Ovaj tekst je sad o savetima koje treba da zaboravite ili bar počnete da ih manje primenjujete.. To su vam tri saveta koja se najčešće daju punijim damama tj. damama koje imaju višak kilograma.

9b079c0f44648e30a70945823b777acb

1. Nosite crno izgledaćete mršavije

Ovo je možda i najčešći savet punijim damama, a da li je to stvarno tako? Crno u nekim situacijama deluje otmeno i sexy, ali takođe otkriva i vašu nesigurnost. Zato ubacite u vašu garderobu boje i raznovrsne dezene. Osećaćete se veselije, zračićete pozitivnom energijom, privlačiće te poglede a samim tim ćete biti sigurniji u sebe.

IMG_2764

2. Prekrijte problematične delove

Iako se trudite da sakrijete vaše nedostatke tako što ne nosite kratko , ne otkrivate vaše ruke i ramena, ne nosite dekolte… nekada treba da budete hrabri i da pokazete vaše telo i obline. Sigurno ako se potrudite naćićete kratku suknju ili kratke pantalone u kojima ćete se svideti sebi a to je i najvažnije jer ako se ne svidite sebi teško da ćete i drugima..

leoardkin

3. Nosite širu odeću

Nikako! Obline su sexi samo ih istaknite na pravi način.. Nekim punijim damama uzane haljine stoje mnogo bolje nego mršavicama. Zato budite ponosne na svoje obline.

tumblr_lw202yLSsK1r81vezo1_500

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (13 votes cast)
3 modna saveta koja možda treba da zaboravite!, 8.5 out of 10 based on 13 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>