5 modnih saveta za punije CinemaRetroImage4

Džesika Friling je ekspert za modu, fotografiju, stajling i šminku. Radila je na filmu, pozorištu, muzičkim spotovima i n televiziji. Osim toga, ona je punija i nema nikakvih kompleksa kada priča o svojoj veličini.

  •  Kada modna industrija kaže da je broj 44 “plus sajz”, a da modeli nose brojeve 34-36, zapitate se šta je zapravo stvarnost. Prosečna amerikanka nosi broj 46- rekla je Džesika.

Bez obzira na to koju veličinu nosite, Frilingova je prava inspiracija. Njeno mišljenje o negativnoj slici punijih dama i samoktričinosti žena prema svom telu je vrlo inspiraitivno:

  •  Savršenstvo je stvoreno fotošopom, da nas natera da kupimo nešto. Problem veličina je u večitoj borbi “plus sajz” veličina i “zdravih” veličina, a zapravno je najbitnije prihvatiti žene svih veličina- rekla je Džesika.

Da bi vam olakšala svako jutro šta da obučete, bili zadovoljni svojim telom ili ne, Džesika je podelila nekoliko modnih saveta za oblačenje punijih dama:

 

1. IGNORIŠITE VELIČINU ODEĆE

To je samo broj, a ono što je bitno je kako taj komad izgleda na vama i koliko vam odgovara ta veličina. Ne stidite se da kupite broj veće pantalone, jer će vam lepše stajati i prgrliti vaše obline.

 

2. PRESTANITE DA SE KRIJETE I IZVINJAVATE

Počnite tako što ćete dodati malo boje u vaše odevne kombinacije. Nećete izgledati ništa mršavije u crnom, a deblje u nekoj veseloj boji.

– Ja nosim svetle boje, printove i šljokice- rekla je Frilingova.

 

3. VEĆE NIJE I BOLJE

– Punije žene misle ako komad odeće nije uzak, da će onda delovati mršavije. E, pa neće! Ne nosite preusko, ali mora da vam bude taman. Ako niste sigurni koja veličina vam odgovara, premerite se i pronađite na internetu koji vam broj odgovara- rekla je Džesika.

 

4. ŠMINKAJTE SE

Kada je u pitanju šminka, zaboravite sva pravila. Ko kaže da ne smete da nosite tamno našminkane oči ili neki karmin u jarkoj boji samo zato što ste buca?

 

5. NOSITE ŠTIKLE

Svaka žena je opsednuta štiklama. Frilingova preporučuje da obujete šta god vam se dopada, a pre svega preporučuje čizmice.

 

*SAVET PLUS

– Ako vam je udobno u nečemu i dopada vam se, nosite šta god želite. Ne plašite se uskih pantalona! Ako odaberete pravi broj, super će vam stajati!- rekla je Džesika.

 

izvor: blic.zena.rs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (4 votes cast)
5 modnih saveta za punije, 9.3 out of 10 based on 4 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>