Aksesoari za punije dameAksesoari za punije dame

Aksesoari za punije dame

Aksesoari predstavljaju modne dodatke kojima možemo da popravimo i upotpunimo svaku našu odevnu kombinaciju. Naravno da postoje bezbroj modela ogrlica, kaiševa, tašni, ešarpi, kapa, prstenja… i sigurna sam da ne razmišljate o tome da kao i kod garderobe tako i kod aksesoara imamo modele koje bolje pristaju punijim damama i one modele koje bi možda ipak trebali izbegavati..

Mi vam nudimo naše savete a vi odlučite da li ćete ih prihvatiti ili ne.

Ogrlice

Kada je reč o ogrlicama najbolje bi bilo da to budu ogrlice u obliku slova V. Malo većih dimenzija ili sa nekim većim priveskom.

necklace           plus-size-accessory

Tašne

Tašna je od suštinskog značaja za svaku ženu.. Međutim, većina žena nisu svesni činjenice da tašna može da pomogne da izgledate vitkije ili još krupnije..

Punije dame treba da odaberu veće tašne, jer bi male tašne samo skrenule pažnju na nihovu kilažu i doprinele tome da telo izgleda jos krupnije… dok sa većom tašnom figura odmah postaje vizuelno vitkija.

Pored veličine torbe obrati pažnju i na dužinu kaiševa.. Ako su vam naglašenije obline u gornjem delu tela izbegavajte tašne sa kratkim kaiševima… a dame kojima je širina kukova problematična, trebalo bi da izbegavaju tašne sa dugačkim kaiševima.

accessories

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (6 votes cast)
Aksesoari za punije dame, 6.3 out of 10 based on 6 ratings

One comment to Aksesoari za punije dame

  • jadranka  says:

    supperrrr

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>