Budite u trendu ove jeseniadditionelle_leather-jacket_cropped1

Budite u trendu ove jeseni! Punije dame, kod nas, na žalost nemaju tako veliki izbor garderobe i butika gde bi mogli da odaberu sebi odeću koja je ujedno i trendi i koja im odgovara.. Na žalost mnoge modne kuće  još uvek ne shvataju da bi trebalo proširiti dijapazon veličina i pružiti priliku i damama, koje izlaze iz okvira xs,s,m i l veličina, da se osećaju lepo i moderno i da prate svetske trendove.

Mi ćemo da vam kažemo šta je aktuelno i trendi u svetu, a iskreno se nadamo da ćete uspeti nešto od tova da pronađete i kod nas, ako ne potražite dobrog krojača i pokušajte na taj način da ove sezone nosite komade odeće po poslednjoj modi.

additionelle_dress_cropped

1. Koža

Ove se zone u trendu je koža: kožne suknje, kožne pantalone i helanke i neizostavne kožne jakne. Ako vam ne odgovara da ceo komad bude od kože pokušajte sa kombinacijom materijala. Recimo jakna sa kožom na rukavima ili suknja sa ubačenim kožnim delovima sa strane. Tako ćete se vi osećati dobro a i bićete u trendu.

additionelle_coat_cropped

2. Tamne boje

Ove jeseni svi komadi su  veoma mračni. To vam u svakom slučaju ide na ruku jer naravno da će crna boja pomoći da sakrijete neke nedostatke i izgledate mršavije ali zato obavezno poradite na detaljima i potrudite se da uz pomoć raznih aksesoara osvežite celu kombinaciju.

3. Farmerke

Teksas ove sezone je je jako zastupljen i obavezno nađite sebi farmerke u kojima ćete se dobro osećati. Ako ponuda nije neka, još bolje iskopajte neke stare izbledele farmerke jer upravo takav je teksas u modi ove sezone a uz njih broj kombinacija biće vam više nego dovoljan za celu sezonu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.4/10 (5 votes cast)
Budite u trendu ove jeseni, 9.4 out of 10 based on 5 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>