Celulit sasvim normalna pojavamaxresdefault

Svako telo je za plažu: Najnovija kampanja dokazala da je celulit sasvim normalna pojava (i seksi)
Kampanja koja nas uci da zavolimo svoje telo i shvatimo da ne postoji pogrešan nacin da pokažemo svoju ženstvenost…

Tik pred pocetak leta, brend Swimsuits For All je lansirao novu kampanju “Beach Body. Not Sorry.” koja ima za cilj da promoviše pozitivno mišljenje o ženskom telu.

Za promo lice kampanje je izabrana plus size manekenka Denis Bidot čija mantra je ” Ne postoji pogrešan nacin da iskažete svoju ženstvenost i budete žena,” a za potrebe kampanje je snimljen seksi video koji je prema navodima brenda pušten bez bilo kakve postprodukcije.

Poruka je jednostavna: svako telo je za plažu.

“Vreme je da prestanemo da se izvinjavamo. Želim da se žene osecaju samouvereno i seksi u svom telu i da shvate da nema ništa loše u tome kako izgledate,” izjavila je Denise koja je uspela da pobedi svoju nesigurnost tako što je zavolela svaku tacku na svom telu, celulit.

“Kada sam bila mlada mislila sam da je celulit moja neka mana, neperfekcija… medutim, vremenom sam shvatila da je on deo mene, nešto što me cini jednako atraktivnom kao moja kosa.”

Hm, rekli bismo da svako od nas može nešto da nauci od Bidot.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (3 votes cast)
Celulit sasvim normalna pojava, 7.3 out of 10 based on 3 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>