Haljine za punije dame – kako izabrati savršenu za vas?Da li je izbor haljine noćna mora za vas? Ne mora biti tako! Ako ste puniji prihvatite svoje obline i zavirite u sledeće savete koji će vam pomoći da izaberete pravu haljinu za vas.

Biti puniji ne znači da treba izbegavati nošenje haljina i sakrivati svoje telo. Treba jednostavno izabrati haljinu koja će istaći najbolje delove vašeg tela i učiniti vas da izgledate zapanjujuće.

– Ako imate zategnute i tanke ruke, nosite haljine bez rukava i haljine na bretele kako bi istakli ruke i obratili pažnju na njih. Međutim ko ima opuštenu kožu i deblje ruke trebala bi da nosi haljinu sa rukavima i prikrije taj nedostatak.

– Haljina sa V izrezom je idealna za dame sa oblinama, jer ističe dekolte, pa će sva pažnja biti usmerena na grudi, vrat i lice.

– Ako ste visoki izaberite dugu haljinu, to će pomoći da uravnoteži vašu figuru i izgledaćete fenomenalno. Ali ako ste niski obavezno nosite kraće haljine, naravno nikako prekratke.

– Što se materijala tiče uvek odaberite neke neprozirne. Jer prozirne haljine neće izgledati ni malo laskavo i elegantno.

-Uvek idite na jednostavniju varijantu haljine. U svim prilikama to će vam bolje pristajati, a po potrebi ubacite odgovarajuće aksesoare i par potpetica će definitivno kompletirati vaš izgled i izgledaćete fenomenalno.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (16 votes cast)
Haljine za punije dame – kako izabrati savršenu za vas?, 7.8 out of 10 based on 16 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>