Kako da izgledate mršavije, cak i ako niste?Downloads141

Ukoliko želite da odmah izgledate vitkije, a poznato je da dijete nekada mogu biti vrlo dugotrajan i mukotrpan proces, sledite ovih nekoliko malih i jednostavnih trikova.
Osim odece i dobro odabranih kombinacija, bitan je i stav, tj. vaše držanje.

Nosite odecu koja vam odgovara

Ako želite da izgledate vitkije, važno je da nosite odecu koja vam odgovara. Cak i najmršavija žena može da izgleda punije ukoliko nosi preuske farmerke ili suknju. Odgovarajuca velicina odece doprinece tome da izgledate mnogo privlacnije – preuska nikome ne stoji dobro.

Izbegavajte horizontalne pruge

Zbog horizontalnih pruga izgledacete deblje, pa ako vec morate da ih nosite, onda neka to bude na gornjem delu tela – na taj nacin cete istaci grudi.

Kaiš

Kada nose kaiš, mnoge žene prave grešku – kaiš se nosi samo i izricito samo u najužem delu struka. Možda mislite da izgleda slatko ukoliko ga nosite na nekom drugom delu, ali ako to uradite ucinice vas zdepastima i neproporcionalnim.

Široki kaiš

Sada kada znate gde ide kaiš, potrebno je znati i da, ukoliko želite da izgledate vitkije, široki kaiš je pravi izbor. Uži kaiš je, takode, lep, ali ako se nosi na pravom mestu, ali širi kaiš privlaci poglede i “sužava” struk.

Tamne boje

Crna boja “stanjuje”, pa ako želite da izgledate vitkije, nosite crno ili druge tamnije boje. S druge strane, ako želite da pojacate neki deo tela, nosite belo. Dakle, crne pantalone i bela košulja idealna su kombinacija da izgledate vitkije u donjem delu tela i popunite gornji.

Nosite štikle

Nošenje štikli, u odnosu na obucu sa ravnim donom, pomaže u izduživanju siluete. Upravo zbog toga je dobro da ih nosite ukoliko želite da izgledate vitkije, ako ne preko dana, onda prilikom vecernjih izlazaka.

Ispravite se

Ono što vam definitivno pomaže da izgledate vitkije jeste uspravno stajanje. Takav nacin držanja tela pomaže vam da izgledate samouverenije. Drugo, to vam pomaže i da “izdužite” svoju liniju i smanjuje srednji deo tela zbog kojeg, u pokušajima da ga sakrijete, cesto hodate kao da ste pogrbljeni. Takode, bilo bi i više nego poželjno da se ispravite i kada sedite.

 

izvor: Novi magazin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.2/10 (12 votes cast)
Kako da izgledate mršavije, cak i ako niste?, 9.2 out of 10 based on 12 ratings
Tagovi:  

One comment to Kako da izgledate mršavije, cak i ako niste?

  • NEIRE HOHENECKER  says:

    hallo moje Dame jas sam svarano udesevena i htela bi da znam Kakao mogu ove hajline da besteuem i koliko kosta .dargo mi bilo da znam
    i ceam odgovor

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>