Kako sa malo novca do jesenje garderobe?Kako sa malo novca do jesenje garderobe?

Kako sa malo novca do jesenje garderobe?

Jesen je stigla.. to sigurno možete zaključiti ako pogledate kroz prozor! Ako niste od onih malobrojnih ljubitelja hladnog vremena i onih romantika koji vole šetnju po kiši… sigurno vam ne prija ni pomisao odlaska u kupovinu i nabavku jesenje garderobe po ovakvom vremenu.

Imamo rešenje za vas! Pogledajte kako da vašu letnju garderobu transformišete u jesenju i spasete se nepotrebnog troška i smrzavanja.

  _9163308

Bela garderoba: Svi povezuju belu boju garderobe sa letom i toplijim danima, to nikako ne prihvatajte kao pravilo! Bela boja je uvek u trendu i odgovarajuća za svako godišnje doba. Zato bele košuljice, bluze i haljinice koje ste nosile preko leta kombinujte sa kožnim jaknama, mantilima i uz helanke ili čarape dobijate jesenju garderobu..

Skirt

Slojevi obavezno: Ovo je odlično pravilo za jesen.. Jer ako vas iznenadi toplo vreme i ogreje sunce, imate rešenje, isto tako i za iznenadno zahlađenje. Dobra stvar u slojevima što znači da možete da koristite letnju garderobu.. majice na bretele, pa neka košulja pa tanji kardigan ili jaknica i eto vam slojevite i jesenje kombinacije.

layering-trend-plus-size

Aksesoari obavezno: Marame su odličan modni dodatak koji možete iskombinovati na mnogo načina. Vezane na glavi kao turban, ogrnute oko vrata kao šal, kao ogrtač preko ramena.. i naravno možete koristiti iste one marame koje su vam služile kao marame za plažu...

Pantone-Fall-2014

Boje u trendu: Obavezno budite u toku koje su to trendi boje ove jeseni.. zatim izdvojte vašu prošlogodišnju odeću u tim bojama i nosite je! Tako možete ove jeseni biti u trendu sa nogo manje novca..

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Kako sa malo novca do jesenje garderobe?, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>