Keli Bruk kolekcija za dame sa oblinamaKelly-Brook

Keli Bruk najbolje zna kako je teško pronaci odeću za dame koje se ne uklapaju u standarde mršavosti, pa je zato odlučila da sama napravi svoju kolekciju.

Ova Britanska manekenka ponosno ističe svoje obline, i smatra da je linija koji je kreirala za britansku marku “Simpli bi” u skladu sa najnovijim trendovima, ali da ujedno damam omogućava da “pokažu ono što imaju”.
1

3

6

7

Voli da zavodi svojim oblinama: Keli Bruk u jednoj od svojih kreacija

– Oduvek mi je bilo teško da pronadem odeću koja odgovara mojoj građi, tako da je ovo bila predivna prilika da kreiram odeću u koju staju i koja ističe obline – izjavila je Keli, koja je i sama bila model za svoje kreacije.

U sklopu kolekcije, koja se sastoji od 14 komada, nalaze se uglavnom haljine, ali i kombinezoni. Medutim, komad koji će verovatno biti najveći hit jeste uska haljina sa dezenom cvetova, koja ide uz telo i naglašava obline. Takve modele i sama manekenka često nosi, i ne krije da je inspiraciju pronašla upravo u svom ormanu.

5

– Današnje manekenke su divne, i presrećna sam kada vidim svoje kreacije na njima – kaže Keli, koja je kolekciju kreirala za marku “Simpli bi”. Ova marka je posvećena kreiranju odeće za punije dame.

Najmanji broj koji možete pronaći u ovoj kolekciji jeste 38, a zanimljivo je da je najveci broj 50, što inače nije praksa. Cene se krecu od 35 do 150 dolara.

4

Izvor: zena.blic.rs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Keli Bruk kolekcija za dame sa oblinama, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>