Najbolji trendovi za jesen 2013. za punije dameadditionelle_leather-jacket_cropped1

Ove sezone modni trendovi su opet otišli u decenije za nama i vraćaju nam se koža, tvid i karirano! Plus – size brendovi su konačno uhvatili korak sa vremenom i konačno sve češće punije dame imaju mogućnost da isprate modne trendove. Ovo su naših top 4 najboljih trendova, ove jeseni, za punije dame.

1. Koža

plus-size-leather

Možete da birate  da li vam se više sviđa kožna suknja, helanke, pantalone.. ili ste ipak za klasičniju varijantu i birate neku kožnu jaknu.

2. Siva boja

plus-size-gray

U veoma važnom trendu boja, siva boja ipak ima svoj momenat. Iskoristite to ove jeseni.

3.  Karirano

plus-size-patterns

Karirane odevne predmete možete fenomenalno da iskombinujete.. Probajte karirani blejzer sa farmerkama ,karirani top sa suknjom ili kariranu suknju sa crnom rolkom i trendi izgled je zagarantovan.

4. Bajkerske jakne

plus-size-moto-jacket

Ako je vaš stil klasika ili sofisticirano , onda budite spremni da ga kombinujete sa bajkerskim jaknama. Moto jakne su odličan način da dodate malo šik i buntovnog izgleda u vaš stil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Najbolji trendovi za jesen 2013. za punije dame, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>