Najpopularnije boje za jesen 2013.Downloads23

Kompanija “Pantone”, koja je neprikosnoveni autoritet kada su boje u pitanju, i ove sezone pomaže dizajnerima u plasiranju najpolularnijih tonova za jesen 2013 godine. Od samog pocetka kompanija služi kao inspiracija mnogim dizajnerima svojim proizvodima, uslugama i inovativnim tehnologijama u cilju omogucavanja potpunog doživljaja novih tonova, ali i u njihovom izražavanju kreativnosti.

Svaka sezona donosi novu paletu, ali smaragdno zelena boja koja je obeležila celu 2013. godinu i dalje ce nastaviti da svetluca donoseci luksuz i eleganciju dok ce žuckasto-zelenkasta “Linden Green” nijansa doneti lakocu i svetlinu dubljim jesenjim tonovima. Ukoliko pokušate da ove dve boje kombinujete sa “Mykonos Blue” nijansom, svakako cete biti u trendu.

L-PantoneFall2013

Egzoticna tamno ljubicasta “Acai” nijansa ce ove jeseni doprinijeti tanajstvenom izgledu, a moci cete je jednostavno i lako kombinovati sa drugim bojama vaše jesenje garderobe.

Još jedna nova boja koja ce biti u trendu ove jeseni je”Samba” crvena sa kojom cete izgledati glamurozno. “Koi”, lepa narandžasta nijansa sa blistavim i svetlucavim nijansama ce svakako poslužiti da budete primeceni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Najpopularnije boje za jesen 2013., 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>