Nosite crveno, izgledaćete vitkijehaljine za punije dame
 Crvena haljina izdužiće celu figuru, kao i dekolte u obliku slova V. Struk naglasite pojasom tamnije boje.

BOJE ZA VITKOST
Nosite crveno, izgledacete vitkije. Holivudske zvezde cesto se odlucuju za crvenu boju haljina na važnim dogadajima i premijerama i to iz više razloga. Naime, ako je verovati hromoterapiji, koja se bavi proucavanjem uticaja pojedinih boja na organizam, crvena simbolizuje vitkost. Svima koji žele da vrate vitalnost, te da smršaju, preporucuje se nošenje upravo ove boje.Osim crvene, stilisti preporucuju ženama da nose plavu, ljubicastu i nijanse bež boje, jer one odlicno sakrivaju sve mane i stvaraju iluziju vitkijeg tela. Boja koju definitivno treba izbegavati je bela jer vas vizuelno širi.
DOBITNE KOMBINACIJE
Ukoliko vam je gorni deo tela dosta sitniji od donjeg, onda možete obuci belu bluzi, ali ovo nikako ne biste smeli da cinite ukoliko imate jake grudi, ramena ili šlauf oko stomaka, jer ce ih bela još više akcentovati.Jarke boje privlace pažnju na deo tela na kom se nose pa ako želite da sakrijete stomak, odaberite majicu neutralne boje, a neka vam pantalone budu u nekoj od živih boja, koje su aktuelne ovog leta poput zelene, pink ili žute. Ako ste jaci u donjem delu tela, obrnite ovu kombinacija jarko-neutralno. Ne kombinujte svetli top sa tamnim pantalonama ukoliko želite da postignete efekat vitkije figure, jer vas ova kombinacija cini nižima nego što inace jeste.
AKSESOAR
Krupnije, punije dame bi trebalo da biraju torbice srednje velicine, upadljive ogrlice i velike satove, jer prave odlican balans sa zaobljenijom figurom. Dame sa viškom kilograma treba da izbegavaju previše sitnih detalja, kao i male torbice, ali sa druge strane ne treba da posežu ni za ogromnim torbama jer ce tako delovati još korpulentnije.
DEKOLTE IZDUŽUJE
Dobar dekolte takode ce vam pomoci da izdužite figuru, najbolje bi bilo da bude V izreza, jer camac izrez bolje pristaje mršaviim devojkama.
PRUGICE I PRINTI dalje važi staro pravilo, ako želite da delujete vitkije nosite uspravne a ne vodoravne pruge, ma kako da su u trendu. Što se odece sa printom tice, najbolje je da je se klonite ako želite da stvorite iluziju vitkosti. Kombinacija koja vas može spasti ako ste ljubitelj printa je šarena bluza i tamne pantalone ili suknja koja prati liniju tela. Struk obavezno naglasite tamnim pojasom za figuru u obliku pešcanog sata.

Izvor: Blic Žena

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (5 votes cast)
Nosite crveno, izgledaćete vitkije, 6.6 out of 10 based on 5 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>