Plus-size žene u kupaćim kostimima ponosno na pisti!2958D2CC00000578-3114218-image-a-82_1433681886959
Na Action Plus Size Fashion Weeku održanom u brazilskom Sao Paulu punije devojke i žene pokazale su da mogu izgledati sjajno u kupaćim kostimima i drugim letnjim krpicama.

Plus-size devojke i žene polako s margina modne industrije prelaze u centar pažnje i “postaju mainstream”. Nakon silnih kampanja i editorijala koji su nam poručivali da žensko telo može izgledati sjajno bez obzira na brojke, u Brazilu du napravili korak dalje nedeljnom mode na kojem su umesto standardnih manekenki, mahom mršavica, nastupile isključivo plus-size lepotice.

“Plus size žene mogu i moraju biti deo sveta mode, a ovaj event to najbolje dokazuje. Moramo srušiti stereotipe i pokazati da devojke sa viškom kilograma mogu nositi sve ono što i žene ‘idealnih’ proporcija”, objasnila je Renata poskusu, alfa i omega Action Plus Size Fashion Weeka.

Punije dame zablistale su u novim letnjim kolekcijama etabliranih dizajnerskih imena, a kako izgledaju u kupaćim kostimima i drugim letnjim krpicama, možete pogledati u

videu.

Izvor:cromoda

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (4 votes cast)
Plus-size žene u kupaćim kostimima ponosno na pisti!, 6.0 out of 10 based on 4 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>