Prvi svetski XXL supermodel!Prvi svetski XXL supermodel!

Ona je prvi svetski XXL supermodel, i ima poruku za vas!
Nepokolebljiva i samouverena Tess Hollidai ženama poručuje da nikada ne odustaju i da nose šta god žele, bez obzira na to koliko kilograma imaju.

2015. je na samom početku proglašena Godinom oblina, a kako odmiče, tako nam se cini i da taj naziv ima sve veće pokrice. Svi su poludeli za plus-size lepoticama, od poznatih brendova do uglednih magazina.

Tako je i casopis People naslovnicu svog specijalnog “bodi” izdanja poklonio Tess Hollidai, 29-godišnjem zvezdi plus-size modelinga koja “rastura” i na Instagramu, gde je prati preko 700.000 ljudi. People je Tess predstavio kao “prvog svetskog supermodela velicine XXL”, i dodao da je njen put do trona išao kroz trnje, od tinejdžerke koja je bila zlostavljana u školi do zvezde koja sjaji na svim stranama sveta.

“Uvek sam verovala u sebe! Nisam bila najbolja, ni sada to nisam, ali ključ je u tome da ne odustaješ šta god ti drugi govorili”, objasnila je Tess u intervjuu za People.

 

Izvor:Cromoda

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Prvi svetski XXL supermodel!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>