Saveti za kupovinu za punije damemoda za punije dame

Kada je u pitanju kupovina za punije, to može biti veoma izazovna i kod nas skoro nemoguća misija. Pre deset godina bilo je mnogo manje dizajnera koji su radili na kolekcijama za punije dame, na sreću danas je situacija drugačija. Danas u svetu sve više dizajneri prave odeću za punije dame koja je moderna i u kojoj i dame sa viškom kilograma mogu da se osećaju sigurno i seksi. Dok taj trend ne dođe i kod nas ovo su naši saveti kako da uspešno kupujete i budete u trendu.

1.  Nabavite krojača

Ozbiljno, krojač može biti nešto što će vam promeniti život. Ne morate pristajati na prevelike komade odeće ili demode komade samo zato što ne možete da kupite ništa što vam se sviđa.

Krojač će vam pomoći da napravite blejzer idealan za vaše mere isto je i sa pantalonama, a prednost je što ako ste ograničeni što se brojeva tiče kad birate gotove odevne predmete sa materijalima nemate nikakvih problema.. sada sve boje, dezeni i modeli mogu biti i u vašem broju!

daffodil-kallie cassandra

2. Ne potcenjujte prodavnice sa garderobom za punije

Iako vam se čini da su u tim prodavnicama preveliki brojevi za vas, ili da sve što je u ponudi nje moderno i nikako ne bi odgovaralo vašem stilu, probajte! Iznenadićete se koliko možete neke stvari da pronađete u kojima ćete se osećati dobro i odlično izgledati.

3. Probajte!

Veliki problem je što većina punijih dama otpiše neku stvar koja im se sviđa samo zato što misli da im neće dobro stajati. Znamo da vi najbolje znate šta je za vas, ali PROBAJTE i uvek proverite da li je to što ste pomislili tačno.

4. Znajte vaše mere

Često se ne možemo u potpunosti osloniti na brojeve koje pišu na garderobi, što predstavlja veliki problem u kupovini preko interneta ali ako znate vaše mere uglavnom upitom možete proveriti da li je to dobra veličina za vas i kupiti neke komade garderobe. I kod nas sve je češća kupovina preko interneta.. ali takođe i preko nekih stranih sajtova možete kupiti garderobu koja će vam stići na vašu adresu i to po pristupačnijim cenama nego što su u našim buticima.

785

5. Koristite časopise i internet za inspiraciju

Uvek listajući časopise obratite pažnju na modele koji su prilagođeni punijim damama kako bi dobili ideju šta bi dobro pristajalo vama. I naravno pratite sajtove kao što je naš, na kome se trudimo da vam pružimo što više saveta i ideja kako da budete lepi i u trendu i sa viškom kilograma.

6. Zaboravite pravila

Kada je reč o modi za punije stalno se provlače zastarela pravila. To znači da i punije žene mogu da nose horizontalne pruge, svetle boje i kraće pantalone. Bitno je samo da pronađu odgovarajuć stil koji će biti u skladu sa njihovom figurom.

7. Nemojte čekati da smršate da bi dobro izgledale

Bez obzira da li ste zadovoljni svojom kilažom ili planirate da smršate dugujete sebi da izgledate najbolje što možete. Zato ne čekajte da smršate da bi sebi kupili seksi haljinu, nego pronađite model koji vam pristaje i izgledajte seksi odmah.

1_dress-for-your-body-shape

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.9/10 (15 votes cast)
Saveti za kupovinu za punije dame, 9.9 out of 10 based on 15 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>