Saveti za punije dame – kako izgledati fenomenalnoSaveti za punije dame - kako izgledati fenomenalno

Biti puniji tj. imati obline ne znači da ne možete izgleda sjajno! Sve što je potrebno je malo znanja i zdrava doza samopouzdanja! Izgledati dobro nije broj na vašoj garderobi, ali oblačenje sebe na način koji čini da se osećate prijatno isamouvereno  pokazuje svoje funkcije. Vreme je da iskoristite modu i promovišete svoje obline na najbolji mogući način!

Upoznajte osnove kako da istaknete ili sakrijete određene delove vašeg tela. Boje, kaiševi, modeli, dezeni… koje nosite može doprineti tome da vizuelno izgledate vitkije ili punije.. zavisi kako i šta obučete. Evo nekih primera na slici..

670px-Dress-Well-when-You're-Overweight-Step-1Bullet1

Tamne boje će sakriti, dok će svetle boje istaći. Dakle, ako želite svoj struk, nosi svetao pojas na tamnoj haljini,košulji, tunici.. Ako želite da sakrijete svoju donju polovinu, nosite tamne pantalone i svetlije bluze,majice,košulje…

670px-Dress-Well-when-You're-Overweight-Step-1Bullet2

Kad je reč o dezenu, krupniji motivi (krugovi,cvetovi,oblici…) učiniće da izgledate veći, dok manji oblici mogu učiniti da izgledate manje.

670px-Dress-Well-when-You're-Overweight-Step-1Bullet3

Izbegavajte horizontalne pruge. Pruge su u redu na plus size odeći ako su dijagonalne ili vertikalne. Ali pruge treba iskoristiti i kao trik za odlvlačenja pažnje ili vizualnog usklađivanja. Znači, ako vam je širi donji deo tela, kako bi ste izgledali skladno obucite horizontalne pruge na gornji deo tela.

670px-Dress-Well-when-You're-Overweight-Step-1Bullet5

Ne stavljajte karnere na nešto što želite da izgleda manje. Stavite karnere na mesta koje želite da naglasite. To znači da ako želite da naglasite i privučete pažnju na neki deo vašeg tela , kupite garderobu koja ima karneriće na tim delovima.. A što se tiče nabora, korisni su da sakriju neke nedostatke. Tako možete recimo odabrati jednodelni kupaći kostim sa naborima preko stomaka.

670px-Dress-Well-when-You're-Overweight-Step-5Bullet1

Odgovarajući aksesoari. Prednost koje imaju punije dame, kada je reč o nakitu i ostalim modnim dodacima, je da mogu nositi velike ogrlice, upadljive minđuše i naočare, široke narukvice… i to im odlično stoji!

Verovatno ste većinu ovih stvari, možda i sve, već znali ali ipak slika govori više nego 1000 reči!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Saveti za punije dame - kako izgledati fenomenalno, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>