Seksi obline: najlepše haljine za letoSeksi obline: najlepše haljine za leto

Priznajte da je najbolji deo leta što možete da nosite gomilu seksi haljinica, zar ne? Ne – nije vam to zabavan deo? To što vas okružuju na tone garderobe koja je namenjena isključivo za tinejdžerke i to one koje su građene kao  Gisele Bundchen nemojte da dozvolite da vas to obeshrabri..

Ne brinite.. treba vam dobra ideja i sve se može rešiti.. da li u nekim od malobrojnih butika koji prodaju i garderobu u velicinama preko 36 i xs .. ili recimo kod dobrog krojača?

Mi vam dajemo neke predloge iz različitih stilova i nadamo se da ćete se prepoznati u nekom..  A kada smislite šta želite, onda pravac u potragu.. ne odustajte unapred!

I naš savet vam je da obavezno isprobate to što vam se učini zanimljivo, a ne da donesete brzu presudu o tome da to vam ne pristaje ili da nije dobar broj ili da je previše slobodno i mladalačko..

Srećno!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (4 votes cast)
Seksi obline: najlepše haljine za leto, 8.0 out of 10 based on 4 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>