Slavne i fenomenalne punije dameadel

Rok zvezde su oličenje samopouzdanje i stila, pa nije ni čudo da se na neke ugledamo i tražimo modni savet. Neke od najpopularnijih ikona koje se svojih oblina ne stide i fenomenalno ih nose su  Queen Latifah, Adele and Amber Riley . Ove dame su talentovane i imaju zavidni stil. Zato bi trebali da poslušamo neke njihove modne savete sa crvenog tepiha..

1. Queen Latifah

dress-like-a-rock-star-plus-size-edition-queen-latifah

Reper, pevač i kompozitor, glumica, portparol i dizajner odeće . Queen Latifah je svakako napredovala što se stila tiče u poslednjih deset godina. Kvin Latifa je veličanstvena i igra se svojom visinom u svojim modelima. Otvorena je za boje, ne stavlja mnogo nakita, pogotovo ogrlica, što umanjuje njeno poprsije.

2. Adele

dress-like-a-rock-star-plus-size-edition-adele

Engleski kantautor Adel zna šta voli, a ona se ne plaši da se drži onoga što radi u njenu korist. Crno je njena omiljena boja – bar tako izgleda na nastupima i na crvenom tepihu . Ona ne nosi ono što je u trendu ako njoj nije prijatno u tome. Njen dekolte je uvek skroman, rukavi 3/4, a dužina uvek ispod kolena.

3. Amber Riley

dress-like-a-rock-star-plus-size-edition-amber-riley

Amber je nosila sve od neonskih slim farmerki, crvene haljine.. ali ipak ima tendenciju da favorizuje crne i tamne boje, kao i uske crne farmerke. Često nosi otvoren dekolte.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (5 votes cast)
Slavne i fenomenalne punije dame, 6.4 out of 10 based on 5 ratings
Tagovi:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>