Top 5 trendovi za leto 2014. za punije dame



Top 5 trendovi za leto 2014. za punije dame
Leto je već tu, mada ova kiša nam nikako ne dozvoljava da skroz počnemo da uzivamo u svim čarima što nam leto donosi.  Za punije dame pronaći trendi odeću može biti teško, ali nije nemoguće. U stvari , postoji više opcija nego ikada tamo za nas punije dame. Najlakši način da izgledate neverovatno u svojoj odeći je da se osećate neverovatno. Zato ako smatrate da ćete se u nečemu osećati neprijatno, zanemarite modne trendove i te odevne predmete samo preskočite.

Evo nekoliko najboljih Plus Size modnih trendova za leto 2014.

DEZENI !

Pruge su naravno i ovog leta u trendu. Ali, ovo leto je svo u plemenskim printovima, u tufnama i interesantnim cvetnim printovima. A i životinjski print je uvek dobar izbor.

222

BIKINI!

Kako dobiti telo za bikini? Obući bikini i uživati na plaži! To je jedini i najbolji recept..

$_12

TEKSAS!

Teksas je uvek prisutan u modnim trendovima ali ova sezona vam nudi toliko širok spektar odevnih predmeta od teksasa da je skoro nemoguće izbeći ih..

aa

KOMBINEZONI!

Super udoban i lak za skinuti. Ima ih u mnogo zanimljivih dezena i krojeva  i bilo bi šteta da vam prođe leto bez jednog tako zanimljivog komada odeće..

22

HALJINE!

Naravno , jedan od najvećih trendovasu letnje haljine. Neverovatno puno dezena, modela, stilova ostavlja vam mogućnost izbora i odabira prave haljine kako za specijalne prilike tako i za svakodnevnu šetnju po gradu..

1220028_150_1

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Top 5 trendovi za leto 2014. za punije dame, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>