Trend za proleće – pruge!jt6253_eliza04_0616__cropped_gradient__1

Pruge su interesantan način da osvežite svoj stil! Uživajte u prugastom proleću! Jedan od deset vodecih trendova koji je svoje mesto pronašao u gotovo svim kolekcijama prestižnih dizajnera svakako jesu PRUGE! Pruge u svim oblicima, horizontalne, vertikalne, cik-cak, pruge kao detalj ili pruge kao total look.

Prugaste majice, prugaste suknje, haljine, pantalone, bermude, šortsevi, tanki džempercici… u trendu su pruge kako god okrenete! Kada je nošenje pruga u pitanju uvek je najbolje da igrate na kartu jednostavnosti, te da ih ne mešate uz druge printove i nosite ih na jednom komadu garderobe. Za one hrabrije dame interesanta kombinacija može biti pruge + tufne, ali i pruge na pruge umeju da izgledaju super šik kada se koloritno dobro iskombinuju!

Pruge najlepše izgledaju u sada već cuvenim kombinacijama boja: crno-bele, crveno-bele i crveno-crne, što nikako ne znači da se drugih boja treba plašiti. Poigrajte se i sa nijansama oker-crno, plavo-belo, zeleno-belo ili drugoj kombinaciji po želji. Pruge fenomenalno leže uz džins, pa ćete recimo prugastu plisiranu suknju divno upariti sa običnom belom majicom i teksas jaknicom. Pruge su adekvatniji izbor za dnevne varijante, mada ćete lako pronaći i haljinicu koju uz pravi aksesoar možete poneti i u nešto svečanijim prilikama.

Pruge rade i za vašu figuru, pa ako želite da vizuelno stanjite figuru odlučite se za horizontalne, dok i vertikalne pruge punije dame mogu dobro da ponesu ako se odgovarajauće iskombinuju.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Trend za proleće - pruge!, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>