Uske pantalone za punije dame – kako da ih nosite1263123862_curves-ahead-04

Neki modni trendovi su rezervisani samo za odredeni tip telesne grade ? Pogrešno !
Možete uzeti bilo koji trend i prilagoditi ga vašem telu i telesnoj gradi i izgledati fenomenalno !
Mislile ste da su uske pantalone i farmerke rezervisane samo za vitke devojke ? Pogrešno !
Ovakve modele mogu nositi i punije dame, samo je bitno znati kako !

Uske pantalone i farmerke su ovde i planiraju da ostanu na modnoj sceni, barem u doglednoj buduc´nosti . A zašto i ne bi ? Oni mogu vas odvesti od dana do noc´i, a uz pravu obucu i modne dodatke od neprolazne elegancije do rokerskog šika.

Uske pantalone postoje u najrazlicitijim fazonima, bojama, sa razlicitim tkaninama i dezenima. Uz sve ove opcije, kako izabrati one koje ce biti savršene za vas?

Prvo je neophodno da utvrdite koji je vaš tip telesne grade.

,,Pešcani sat” i ,,Kruška” grada

how-to-wear-a-skinny-jean-plus-edition-inc-pear

Uske pantalone je najteže nositi ako ste grada ,,pešcani sat” , a posebno oblik kruške, ali to ne znaci da ne možete da ih oblacite. Najvažnije je da obratite pažnju na boju. Tamne boje su najbolje za vas sa širim kukovima i butinama. Detalje i printove držite u minimumu. Ukoliko želite pantalone sa printom i radom izaberite taman, skoro monoton print kao što su crne uske pantalone sa sivom leopard šarom. Možete nositi i uske pantalone sa ravnim nogavicama, što je preporuke. Naravno, opet obratite pažnju na boju, kao i na velicinu. Neka budu vaš broj – ni manje ni vece. Uske pantalone uparite sa širom bluzom ili košuljom kako biste napravite proporciju.

,,Jabuka” grada

how-to-wear-a-skinny-jean-plus-edition-rectangle

Šta god da uradite izbegavajte uske pantalone sa dubokim strukom. To može da deluje nelogicno – zar nece duboke pantalone sakriti vaš stomak? Zapravo je suprotno. Ovakav model skrec´e pažnju na podrucje koje ne želite da istaknete. Umesto toga, stavite fokus na noge. Možete obuci cak i helanke, ali iskljucimo sa dužom i širom tunikom.

,,Klin” i ,,Pravougaonik” grada

how-to-wear-a-skinny-jean-plus-edition-wedge

Zbog vaših tanih butina, možete eksperimentisati sa svetlijom bojama i svetlim printovim. Svetle boje i printovi c´e pomoc´i da se uspostavi ravnoteža sa gornjim delom. Ako imate ,,klin” gradu (torzo i ramena su širi od kukova), probajte krojeve koji su malo vrecastiji u bokovima. Ovo c´e vam pomoc´i da se uspostavite ravnoteža iz svoje grade.

Još modnih saveta

Svi oblici treba da obrate pažnju na dubinu struka pantalolna. Ne treba da bude ni previsok i ni suviše plitak. Srednja dubina je najbolja za sve oblike i s njom nema greške. ,,Prvougaonk” grada može da nosi i malo niže, ali sigurno ne želite ,,krofnice” iznad farmerki. Ako možete da dobijete bolji izgled koristeci steznike koji ce ,,upakovati” sve viškove zašto ne bist eiskoristile i tu pomoc ?

Velicina kod garderobe, a posebno kod uskih pantalona i farmerki je izuzetno bitna. Iako su to USKE pantalone, nikako ne treba da budu preuske. Možete li da sednete u njima ? Prekrstite noge ? Vec´ina modela se sada radi u kombinaciji pamuka i spandeks što je sjajna mešavina koja doprinosi udobnost, ali i pomaže da pantalone zadrže svoj oblik. Želite da budu udobne i da vam dobro stoje. Nabavite par koji odgovara vašem najobdarenijem delu – bilo da su to bedra, butine ili struk i onda da ih kod šnajdera prilagodite da vam odgovaraju u potpunosti.

Sada kada ste pronašli par ili nekoliko koji vam se svidaju, šta da nosite sa njima? Možda najbolji nacin jeste da se nose sa lepršavom širom majicom ili bluzpm, uz duži sako, blejzer ili jaknu, slatke cipele na štiklu i fabulozne modne dodatke. Kada birate bluzu/košulju(majicu obratite pažnju da ne bude preduga – najviše jedan do dva centimetara iznad prepona, da ne biste skratile svoj torzo ili noge. Sve što skrece pažnju na vaš gornji deo tela c´e takode pomoc´i da se uspostavi ravnoteža sa donjuom polovinom.

Uske pantalone ipak nisu vaš fazon? Ne brinite, postoje i drugi trendovi koji ce vam možda bolje leci. Izaberite onaj u kome se vi najbolje osecate, jer ako se osec´ate seksi i izgledacete seksi. Ali ne bojte se da izade iz svoje zone udobnosti i isprobate neki novi stil. Rezultat vas može iznenaditi !

ASOS-Curve-Purple-Skinny-Jean-1

IMG_2297

macys_INC

Simply-Be-jeans

Torrid fashion white lace blouse eith blue jeans with dots

 

Izvor:mogujatosama.rs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (7 votes cast)
Uske pantalone za punije dame - kako da ih nosite, 7.3 out of 10 based on 7 ratings
Tagovi:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>